Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Прецизни захтеви за вијке за вијке

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Jun 09, 2017

Џепни завртањ за вијке Електрични уређај за пресовање је најчешће коришћени механизам за брзо подешавање ваљкастих слојева на машини за вруће ваљање алуминијумске траке. Према захтевима ваљног стања и прецизности производа, потребан је доњи инерцијални систем да се прилагоди честом стартовању и кочењу, Ворм Сцрев Јацк док се користе ефикасност преноса и тачност двостране позиције.

Машине за топло ваљање се обично контролишу електричним притиском и хидрауличким подешавањем начина контроле ваљкастог споја, у којем се врши електрични притисак мотора, спојнице, редуктора редуктора, вијака за притисак, навртки, потисних лежајева и других главних компоненти. Тренутно, Ворм Сцрев Јацк електрични уређај за пресовање поништава квачило и кочницу која се користи у традиционалном дизајну, повратна информација о положају се врши помоћу сензора померања високе прецизности, а обе стране грешке компензују хидраулични систем. Ворм Сцрев Јацк У великој мјери побољшава брзину реакције и тачност система, а истовремено се маса за компресију мења од легуре ЦУ до структуре композиције челика и бакра, а на темељу задржавања оригиналне структуре вијчаног пара, дозирање бакарних легура је у великој мјери спасено, а има добру економичност. За машине за топло ваљање главне компоненте које треба балансирати на уређају за балансирање укључују: Квалитет горњег потпорног ваљака, квалитет радних ваљака, Ворм Сцрев Јацк вијак за притисак и квалитет покретног лежаја и лежаја седиште и квалитет равнотежног зрака и горњег водича. Балансирајућа сила равнотеже радних ваљака је 5% тежине карданске осовине, што се овдје може занемарити, Ворм Сцрев Јацк је већа равнотежа уређаја за горњи ваљак, ефекат на оптерећење вијка испод притисак ваљане силе је врло мали, и може се занемарити у основном. Дакле, дизајн вијка под притиском и прорачуном оптерећења не могу узети у обзир утјецај балансне силе.

Због тога што је вијчани притисак само навој и део потисног лежаја унутар силе ваљања, претварајући се да се одупре притиску вијка у израчунавању горњег дела сијалице за укључивање, Ворм Сцрев Јацк тако да је само минимални пречник вијци под притиском да задовоље захтеве снаге;

2.3 Провера јачине проводника

Због притиска материјала матице у чврстоћу ниже од вијка под притиском, потребно је само провјерити притисак савијања навоја навоја и чврстоће смицања.

Због максималног максималног момента обртног момента од 1.5 пута више од номиналног обртног момента, под претпоставком да се у несрећи појављују вијци за компресију, Ворм Сцрев Јацк затим два обртна момента мотора додају се притиску на репу у овом тренутку максимални обртни моменат:

Машина за вруће ваљање под вијцима под притиском може се јавити отпор картици, притисак навртке која се лако носи, кратки вијек трајања, потрошња резервних дијелова је чест проблем, ремонтни радови и замјена значајно утичу на ефикасност производње опреме, што је у великој мјери изазвано лошим подмазивањем.

Традиционални електрични тлачни уређај усваја отворено подмазивање, вијак има кратак вијек трајања, потрошња уља је велика, а уље за подмазивање (или маст) се не рециклира и директно мијеша с ваљним уљима (емулзија). У исто време да би се обезбедио ефекат подмазивања, али и да се контролише потрошња мазивог уља и да се спречи загађење животне средине, тако да уређај притиска није идеалан. Ворм Сцрев Јацк Сада се притисни уређај користи за уље више од система за подмазивање уља затвореног типа, у мазиву за уље за додавање штедљивих средстава за штедњу енергије, а притисак структуре снабдевања уља за вијке ради побољшања постигнут је добри резултати.

Схематски дијаграм побољшане структуре уређаја за притисак, паралелног сидра, парица навоја и погонског лежаја се све користи у подмазивању циркулације разблаженог уља, ефикасност кориштења мазивог уља је висока, ефекат подмазивања је добар

На страни поклопца прашине са прскалицом цеви, притисак на вијке за прскање подмазујућег уља са ниским притиском, подмазивање клинова и дијелова навоја, увлачење заштитног поклопца на дну задње цијеви, уље за подмазивање кроз леђа Цистерна. Заштитни поклопац може спречити просипање уља за уље и загађивање ваљане емулзије, а цјелокупни подмазани вијак и подмазивање орања формирају затворени систем. Ворм Сцрев Јацк Због високих захтева за чистоћом уља за подмазивање, потисни лежај има одвојену улазну и задњу цевчицу за лежајно лежиште потисног лежаја.

Кроз анализу дизајна и израчунавање вијка притиска, у складу са разумним избором вијка за вијке и матица, технологије топлотне обраде, пречника навоја жљебова Ворм Сцрев Јацк и других кључних параметара, у случају минимизације величине механизма да задовољи потребе коришћења, да продужи животни век уређаја за електрични притисак. Побољшани систем за подмазивање разблаженог уља затвореног типа постигао је добар ефекат подмазивања у стварној употреби.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.