Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Бевел геарбок Веома широк

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Jun 09, 2017

Врсте и примена металуршког мењача су веома опсежне, углавном кроз везање и пријенос између брзина за убрзавање, Бевел Геарбок успоравање, промјену смера преноса, промјену обртног момента или дистрибуцијску снагу како би се задовољиле потребе различитог преноса снаге металуршке опреме. Бевел Геарбок Металуршки мењач не користи се само за различите главне оквире, као што су шипка жице, профил или плоча грубе, завршне и вертикалне ролне, као што је главни преносник мењача, али и за велики број помоћних система преноса , летеће маказе, машине за намотавање, машина за пробијање, машине за резање и транспортне траке. Као једна од најкритичније металуршке опреме, да ли металуршки мењач може радити стабилно и поуздано, односи се на нормалан рад целокупне производне линије, што ће довести до озбиљних посљедица ако то не успије. Металуршки мењач је обично у тешким оптерећењима, ударном оптерећењу, високој или ниској брзини, високој температури или високом загађењу и другом тешком оперативном окружењу, због специфичности радног окружења и континуираног поузданог радног захтева, металуршки мењач са бевел геарбок-ом за подударање лежајеви постављају строжије захтеве. Са лежајевима високих перформанси, правилан избор лежајева, толеранција, почетни распон и димензије монтаже су предуслови за обезбеђивање континуираног и поузданог рада мењача.

Метални куглични лежаји се углавном усвајају са комбинацијом двоструког ваљкастог лежаја како би задовољили тешке оптерећења и захтјеве преноса велике снаге. Ваљкасти лежајеви су зупчасти ваљкасти лежајеви, цилиндрични ваљкасти лежајеви и самоносиви ваљкасти лежајеви. Тип лежајева који се користе у металуршким мењачким кутијама утврђују се условима силе прирубница и карактеристикама различитих лежајева. Двокрилни конусни ваљкасти лежајеви имају добру радијалну и аксијалну композитну носивост, могу се подесити унутрашњи клизајући лежај Бевел Геарбок-а и повећати чврстоћу преносног система, стога су конусни ваљкасти лежајеви дизајнирани металуршким зупчаником. Међутим, сучајни ваљкасти лежајеви такође су дефицитарни, као што су висока цијена и немају аутономне и ексцентричне способности, тако да је металуршки мењач такође велики број других врста лежајева, као што су само-алигнинг или цилиндрични ваљкасти лежајеви.

Металуршки мењачи се често мијешају са различитим врстама лежајева како би се постигао оптималан дизајн. У поређењу са конусним ваљчаним лежајевима, лежај са ваљцима који се самог поравнања има ниже трошкове и може издржати аксијално композитно оптерећење под специфичним стресним условима. Највећа предност само-алигнирајућих ваљкастих лежајева је способност прилагођавања срца, може радити под ексцентричним условима. Када је спољашња димензија лежаја слична, двоструки ваљак ваљкасти лежај може се користити за добијање веће радијалне носивости, али лежаје не може издржати аксијално оптерећење. Уобичајено, када су цилиндрични ваљкасти лежајеви изабрани за радијалне и аксијалне услове за складиштење, треба користити Бевел Геарбок покретни лежај или другу врсту лежаја да би издржали аксијални оптерећење.

Са двокрилним конусним ваљкастим лежајевима, један крај лежишта је обично постављен на "фиксни крај", односно лежиште унутар и изван краја прстена не оставља празнину, Бевел Геарбок аксијално позиционирање и носи аксијално оптерећење ; други крај је "плутајући крај" који апсорбује термичку експанзију вратила и кумулативне толеранције. Лежај "плутајућег краја" носи само радијално оптерећење, а крајњи крај лица прстена лежаја и крајњи поклопац лежајног лежаја и држач за причвршћивање треба да резервишу довољно простора за отказивање аксијалног померања зупчастог зупца након загревања експанзије, приказана је детаљна структура на слици 1. Да би се побољшао обртни моменат преноса, режим очвршћавања спиралних зупчаница обимно се користи у металуршкој мењачкој кутији. Под тешким условима оптерећења вибрационе зупчанике није лако произвести буку вибрације, стабилан рад и велику носивост, бевел геарбок тако да су спирални зупчаници бољи од зупчастих зупчаника под тешким условима преноса.

Међутим, спирална брзина се укључује у додатни аксијални потисак и делује на "фиксни крај" лежај. Када је аксијални потисак велики, идеално је решење за избор двоструког стожног ваљкастог лежаја као "фиксираног краја" или за додавање потисног лежаја. Када зупчаница има само једну спиралну зупчасту брзину, а зупчаста вратила "фиксни крај" бира сферни ваљчасти лежај, треба обратити пажњу на однос између максималне аксијалне и радијалне силе лежаја. Само-усаглашавајући ваљни лежај због сопствених структурних карактеристика, када је лежај подложан аксијалној сили више од сопственог пречника од 1/3 или 1/4 (према специфичној серији лежаја), лежај ће се појавити с једне стране ваљне силе , друга ситуација без оптерећења ваљка. Конусни ваљци који нису сила у процесу ротације не могу се водити и постављати на трку, појаву ваљка, кретања и ударног кавеза, итд., Озбиљно може довести до прелома кавеза, при чему Бевел Геарбок има превремени отказ. Дводелни стожасти ваљкасти лежајеви се управљају чистим ваљком и крајњим лијевима, који се могу користити за већу аксијалну силу и услове једнодреџног ваљка контролишући клизање лежишта, бевел геарбок и карактеристике и разлике двију врста лежајева могу бити види се на слици 2. "Фиксни крајњи" лежајеви који носе радијално аксијално композитно оптерећење, како би поделили издржљивост вратила и побољшали животни век, "фиксни крај" који се углавном налази у радијалној сили мање стране, постављен је "пливајући крај" у радијалној снази већег краја.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.