Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Главна употреба Митер Геарбок

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Jun 09, 2017

Митер Геарбок Мењач је нека врста индустријских компоненти, она може проћи систем преноса преноса да би завршио задатак преноса моци, а истовремено и мењачку кутију као додатна опрема за преноснике, такође је у широкој употреби у хемијској индустрији. У овом раду, детаљно се разматра примена мењача, Митер геарбок-а, уобичајене грешке мењача и мере дијагнозе.

Коришћење Мењача

Главна употреба мењача је следећа: прво, може да промени брзину преноса кроз сет зупчаника, често се назива "мењач" у индустрији. Друго, мењач може да промени обртни моменат, односно, у истој моћи премисе, што је већа брзина зупчаника, вратило зупчаника је мањи обртни момент, с друге стране, већи; Мењач који се користи за дистрибуцију струје, у индустрији, особље може користити мотор, Митер геарбок кроз главну осовину мењача да утиче на бројне осе, а затим све док један мотор повуче неколико оптерећења; кутија за мењач има функцију квачила, кочница је употреба мењача, Људи могу слободно да одвоје два зупчаста зупчастача и раздвоје терет и мотор; у смеру преноса, препоручљиво је да се користе двоструки вентилаторски зупчаници да преносе силе у вертикалном правцу до оси ротације са друге стране.

Друго, типични недостатак перформанси мењача

Кроз анализу практичне примене мењача, није тешко одредити његову грешку. Цијели систем мењача садржи лежајеве, зупчанике, трансмисијску шахту и кутију и остале компоненте, као неку врсту често коришћеног механичког система снаге, то је у сталном кретању истог времена, веома лако се јавља грешка механичких дијелова, посебно лежајева, зупчаника и погонска осовина ових три дијела, Митер Геарбок друга вероватноћа је знатно нижа од њих.

Када зупчаник обавља задатак, параметар функције је изван дозвољене максималне критичне вриједности због недостатка способности за рад због различитих компликованих фактора. Његова манифестација је такође разноврсна, цјелокупна ситуација, подијељена је у двије главне категорије: прва је брзина у кумулативној ротацији постепено произведена, јер је вањска површина мењача у процесу носења релативно великог оптерећења, Митер геарбок у размак између зупчастог зупчаника и релативне силе ваљања и клизне силе, време клизања трења и полова на супротном крају правца је само обрнуто, временом ће дугорочно механичко деловање учинити затезање зглоба, пукотине, повећати степен хабања, престанак преноса постаје неизбежан. Друга врста грешке је зато што особље није упознато са процедуром сигурног рада или крши радну спецификацију и захтев, приликом инсталације степена занемаривања или у почетној производњи због неуспјеха појављивања скривених опасности, Митер Геарбок ова кривица често зато што унутрашња рупа и спољни круг зупчаника нису исти центар, интеракција између облика грешке и асиметрије дистрибуције осе.

Поред тога, у мењачу сваког дела, осовина је такође склона клизању делова, када постоји релативно велика осовина за ударно оптерећење, осовина ће се брзо деформирати, директно индуцира мењач ове кривине. Када је дијагноза грешке у мењачу, степен деформације различитих осе на удару погрешака мењача је недосљедан, наравно, постојаће другачији учинак грешке, тако да оса дисторзије такође има тежак и благ. Дисбаланс осовине ће изазвати неуспјех, узроци су сљедећи: У оптерећењу радне средине, Митер Геарбок током времена деформације је такођер неизбежан; сама осовина излаже низ дефеката у многим процесним процесима, као што су производња, производња и обрада, што резултира озбиљним дисбалансом у новој оси главе.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.