Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Апликација Бевел Геарбок је веома широка

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Jul 05, 2017

Мењачи се широко користе у ветровним турбинама и често се користе у ветровним турбинама и представљају важну механичку компоненту. Главна функција мењача је преношење снаге генерисане вјетробранским точковима на машину за производњу енергије и добијање одговарајуће брзине. Бевел Геарбок Обично је брзина вјетроелектора врло ниска, Мјерни Мјењач далеко мањи од жељене брзине генерације снаге генератора, мора се постићи растом зупчаника геарбок-а, то ће се назвати и мењачем геарбок-а.

Мењач има следеће ефекте:

1, убрзано успоравање, често се каже да је променљива брзина мењача.

2. Да бисте променили правац погона, на пример, Бевел Геарбок, можемо користити два зупчаника вентилатора да бисте пренели снагу на другу осу.

3, промените обртни момент. Под истим условима снаге, бржа брзина преноса, оса мањи обртни момент и обрнуто.

4, расподела снаге. На пример, можемо користити мотор, Бевел Геарбок кроз вретено мењача да покренемо велики број робота, како би се постигао мотор који ће возити више оптерећења.

1. Мењач са заједничким дизајном, према захтеву купца за мењач који се односи на индустрију.

2. Да би се постигло паралелно вратило, ортогонска вратила, вертикална, хоризонтална универзална кутија Бевел Геарбок, делови и компоненте како би се смањио спецификацијски модел повећао се.

3. Коришћење структуре кутија која апсорбује звук, Бевел Геарбок већа површина кутије и велики вентилатор, цилиндрични зупчаници и спирални зупчаници користе напредни процес брушења, тако да се температура машине повећава, смањује шум, оперативну поузданост побољшан, Снага се повећава.

4. Метода уноса: прирубница за прикључак мотора, улаз у врату.

5. Режим излаза: чврста вратила са равним кључем, шупље вратило са равним кључем, шупље вратило са брушеним гредером са равним спојем плоче, шупље вратило са прикључком за сплине, чврста вратила са спојним прикључком и чврста вратила са прирубничком везом.

6. Инсталација мењача: хоризонтална, вертикална, основа за окретање, обртни момент.

7. Производи гоничасте кутије су од 3 до 26 спецификација, погон успорења мењача серије 1 до 4, брзина од 1,25 до 450; и Р, К, С серија комбинација да би добили већи однос.

Уобичајене методе подмазивања за мењаче су подмазивање уља за грејање, подмазивање подмазаног мазива, подмазивање чврстог мазива на више начина. За печат је бољи, брзина је висока, Бевел Геарбок оптерећење је велико, добро се може користити заптивање мазива уља уља; за печат није добар, нижа брзина може користити подмазано мазиво за подмазивање; за прилике без уља или високе температуре могу користити две молибденове сулфидне ултрафине прашкасте подмазивање.

Мењач је важан део механичке трансмисије који се широко користи у пару пријеноса зупчаника, због неизбежног постојања терена, зуба и других грешака у току операције ће произвести пригушивање удара и фреквенција затезања брзине која одговара буци , Појављује се трење између површине зуба услед релативне клизне трење. Пошто су зупчаници основни делови погона мењача, Бевел геарбок смањује шум брзине потребан за контролу шума мењача. Генерално, бука преносног система се јавља углавном у следећим областима:

1. аспект дизајна зупчаника. Неправилан избор параметара, случај случајног случаја Бевел Геарбок је премала, неправилна модификација профила или нема модификације, структура мењача је неразумна и тако даље. Грешка у бази база обраде гвожђа и грешка профила зуба су превелики, бочни размак је превелик, површинска храпавост је превелика и тако даље.

2. Зупчаници и мењач. Збирна ексцентричност, прецизност контакта бевел геарбок-а је мала, паралелност осовине је лоша, осовина, лежај, бевел геарбок суштински су ригидност лежајева, прецизност ротације лежајева није висока и празнина није исправна.

3. Остали аспекти улазног обртног момента. Флуктуација обртног момента оптерећења, торзиона вибрација система вратила, равнотежа мотора и других парова преноса.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.