Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Провера еластичности гоничасте гуме

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Oct 20, 2017

Кутијом, маљинским улазним вратилом, са великим закривљеним зупчаницима и лежајевима и другим компонентама. Улазна осовина је интегрисана са малим зупчастим зупчаником, а други крај са прирубницом прирубница. Бевел геарбок Прирубница је повезана са кућиштем за пренос преко вратила мењача.

Мењач се користи на слици 4 и приказује јединствени режим цилиндричног зупчаника, који се састоји углавном од две осовине. Улазна осовина 5 је прва осовина чији улаз је повезан са моторним чеповима и малом равном цилиндричном зупчаником 8 која је клизна у аксијалном правцу помоћу сплина. Осовина 3 је друга оса, бевел геарбок и вратило је опремљен великим зупчастим зупчаником 1 да би се осовина ротирала. Бевел геарбок Мењач осовине је опремљен цилиндричном квачилом која је спојена са великом цилиндричном зупчаником 1 притиском виљушке 7 на осовину 6 квачила да би се укључила мала равна цилиндрична зупчаница 8.

Мењач осовине ИИ је опремљен квачилом помоћу цилиндра, а када се брзо путује, зупчаник 8 је одвојен од зупчаника 1. Када се ради, Бевел геарбок је зупчаник 8 повезан са зупчаником 1 кроз цилиндар за контролу ваздуха, а осовина постаје погонска вратила. Овај преносник осовине има конструкцију вратила квачила, тако да у два услова конверзије, ако контролни део цилиндра не може успјешно довршити кретање зупчаника 8, то ће довести до оштећења читавог преносног система, стога Бевел Геарбок стога, обично мора обратити пажњу на дио контроле ваздушног цилиндра склопке инспекције и одржавања.

(1) да забрани тампинг аутомобил и стабилизује аутомобил за преносну машину, машина није чак ни рад на аутомобилској приколици, посебно наишао на узбрдо, требало би да буде неколико аутомобила који истовремено излазе (али треба обратити пажњу на датотеку, Повратак на рад синхронизационог проблема, Бевел Геарбок аутомобила за ојачање контакта), како би се избјегло главни аутомобил за покретање преоптерећења мењача изазваног оштећењем мјењача осовине.

(2) да бисте ојачали контролу нивоа уља, ниво уља је превисок или превише низак ће довести до прегријавања кућишта, температура кутије не може бити већа од 95 ℃.

(3) редовно заменско уље за мењаче, пронађено абнормално абразивно, Бевел Геарбок од материјала који треба пажљиво анализирати да би се утврдиле разлози, ситуација је неопходна за проверу кутије.

(4) редовно проверавајте да ли је радна чаура пумпе нормална. Метода бевел геарбок-а је: кутија изван цевних спојева нафтовода, тако да велика машина помера дистанцу или окреће точак после неколико кругова, пратите цјевчице на очитном уље, Бевел геарбок ако не и потреба за демонтажом клипна пумпа Проверите узрок који треба искључити. Због тога што се мали лежаји зупчастог зупчаника ослањају на клипну пумпу како би обезбедили подмазивање уља, или би било лако умањити уље, тако да је последњи узрок оштећење мењача.

(5) на мењачу да бисте подесили баланс вибрационе подлоге како бисте ојачали еластичност подешавања, правовремно подешавање силе стезања Бевел Геарбок, Бевел геарбок смањује вибрације и оштети компоненте преноса нежељених ефеката. Годишња инспекција треба да буде уравнотежена делова рупа са зглобним лежајевима и спојницом за испитивање магнетних честица, редовно подмазивање.

(6) на помоћном погону мењача да бисте обратили пажњу на квачило цилиндра, Бевел Геарбок висећа опрема је флексибилна, на месту, замените мотор уља када пажња улазног и излазног пута не може да се обрне, иначе ће изазвати велики рад машине спори и слаби, Бевел Геарбок и само оператер на терену Посматрање од спољашњег феномена није лако пронаћи разлог за неуспјех, до неугодности за рјешавање проблема.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.