Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Механичке особине бевел геарбок-а

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Sep 25, 2017

Спирални зупчаници су главни делови погона утоваривача. Активна хеличаста зупчаста брзина је снага која се преноси од преноса аутомобила до погонског зупчастог зупчаника, Бевел Геарбок који погони снагу до диференцијала.

Спирални зупчаници су главни делови погона утоваривача. Активна хеличаста зупчаста брзина је снага која се преноси од преноса аутомобила до погонског зупчастог зупчаника, Бевел Геарбок који погони снагу до диференцијала. Бевел геарбок Стога је активна структура хеличног зупчастог зупчаника зупчаста вратила, један крај је сплине, повезан са излазном осовином за пренос мењача, други крај је спирални зглоб; пригушена зупчаста брзина је диск геар, пречник је већи од активног спирално зупчастог зупчаника, успоравање, док се чак и дуж обима неколико рупа за вијак, тако да се погонски зупчаници фиксирају завртњима у диференцијалној шкољци, снага ће се смањити након пренос на диференцијал. Активни зупчаници имају високу брзину преноса при преносу великих обртних момчади и подложни су ударним оптерећењима током утоваривања и кочења. Главни начини неуспјеха таквих зупчаника су хабајући, Бевел Геарбок питтинг анд бреакинг. Значи активни зупчаници са зупчастим зупчаницима морају одговарати следећим захтевима за перформансе: ① добре механичке особине; ② добре перформансе каљења гаса; ③ добра отпорност на ударце; ④ добра тврдоћа срца; ⑤ добре термичке деформације.

Активни услови за услове спиралних зупчаника и захтеве у перформансама, технички захтеви: ① ковање не сме имати квашне кварове. ② нормализирајућа терапија ХБ179-217. ③ Тврдоћа површинске карбурзије је ХРЦ58-62, тврдоћа срца је ХРЦ32-45, промјена тврдоће прелазног слоја треба да буде спора док супстрат није ниско угљеник, дубина уљепшавања је 1.0 ~ 1.4мм, бевел геарбок а садржај угљеника је 0,8% ~ 1,05%. ④ стандарди металографске инспекције треба да буду у складу са стандардима "стандарди металлографског испитивања карбуратора" (ЈБ1673-75). ⑤ темперирање при ниским температурама врши пешење.

Постојање зупчаника има одређене предности, може донијети стабилност машине, кључ је због постојања зупчастих зупчаника, Бевел Геарбок-а не морамо ово узнемиравати. И време је да радите са стабилним карактеристикама перформанси, Бевел Геарбок како то рећи? Видели смо време робе, често морамо да поправимо и веома утичемо на операцију.

Међутим, постојање зупчаника, Бевел Геарбок, видимо да се такав рад неће десити, и релативно је стабилан, коришћење природе контраста. Бевел Геарбок и роба за зупчасту брзину да би се наша стопа конверзије била веома висока, не морају бити тако напред и назад за овај део, Бевел Геарбок, тако да ми и даље дају одређене предности.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.