Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Укупна перформанса

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Jul 14, 2017

Мењач је једна од кључних компоненти МПС цементаре, његова операција је нормална или није директно повезана са укупним перформансама млинара. Бевел геарбок кутија за мењач углавном садржи шкољку, сет зупчастих зупчаника за бевел геарбок, планетарни зупчаник, поклопац, заптивач, покретни лежај, итд., Погоњен мотором, преко зглобног зупчаника и планетарног зупчаника постављен да погони плочу у потисном лежају На кретању, јер лежиште потиска и спољни поклопац између формирања филма уља високог притиска, могу осигурати глатко и ефикасно функционисање брушења. Истовремено, спољашњи поклопац и љуска између употребе лабиринтних заптивки, Бевел Геарбок ефикасно спречавају прашину. Са мењачем спојеним на део чаше приказан на слици 2, када кретање мењача, кроз вијак, покреће цијели дио мљевене посуде, млиновог ваљака и млевне посуде између формирања млевења материјала.

У производној линији од 4000т / д МПС цементовој млинској инспекцији је утврђено да се мењача мења у рђу из воде (два), постоје очигледни знаци корозије, али изглед гуменог прстена заптивке није оштећен, тако да су почетне спекулације да унутрашња корозија, Бевел Геарбок Али специфична ситуација мора бити отворена након што се поклопац одреди. Од великог значаја, произвођачи ФЛЕНДЕР-а су такође посебно послати на сцену како би се бавили, Бевел Геарбок се сложио да отвори поклопац мјењача.

1) Уклоните главни мотор са унапред постављеним путовањем, а затим уклоните посуду и мењач помоћу хидрауличног кључа, мењача и терена

(2) у мењачу мењача пре него што је потребна подршка за делове укључује: ваљак, ваљак са котачицом за пријеносни погон повезан са рамом под притиском, подупира штап оквира притиска, диск и друге дијелове. Прво помоћу специјалног алата ће бити повезано са ваљком, а затим се укупни држач за алат поставља у средину подизне платформе. Када хидраулични џек подиже посуду са дна, ваљак, оквир за притисак, ручица, бевел геарбок итд. Ће се подићи заједно.

У процесу подизања постоје две тачке: Напомена: Како се страна чаше враћа на стругач, у процесу подизања горњег краја интерференције с ветреним прстеном, Бевел Геарбок тако први у ручном тикву са рогом са ветром Прстенасти прстен у положај ометања са посудом за млевење; подигните посуду током процеса, како бисте спречили подизање дијела нагиба (што доводи до брушења посуде и мењача између затварача), потребно је измерити дно посуде и мјењача на површини удаљености, Бевел Геарбок једна особа која управља електричном хидрауличном прикључком да би одржала ниво подизања, умјесто да се ослања на три хидрауличне дизалице. У процесу подизања брушене посуде, Бевел Геарбок треба да закључате дизалицу са навртком како бисте спречили повређивање.

(3) врх посуде за потпуно излагање пин и оставити довољно да се иселе из простора, почело је издвајати мењач. Извлачење мјењача ручним дизалицом и округлим са завршетком. Прво, Бевел геарбок уклоните мењач са стазе и очистите, и користите 4 мале прикључнице у мењачу четири угла да бисте синхронизовали свој горњи, Бевел Геарбок, док не можете ставити округле траке до 20 мм (11 страна, укупно 22).


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.