Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Стабилне перформансе стражњег гоњења

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Oct 12, 2017

Постојање зупчаника има одређене предности, Бевел Геарбок може донијети стабилност машине, кључ је због постојања зупчастих зупчаника, не морамо ово узнемиравати. И време је да радите са стабилним карактеристикама перформанси, како то рећи? Видели смо време робе, често морамо да поправимо и веома утичемо на операцију.

Међутим, постојање зупчастих зупчаника, видимо да се такав рад не би десио, и релативно је стабилан, употреба природе контраста. И роба зупчаника за успостављање наше стопе конверзије је врло висока, не мора бити тако напред и назад за овај део, тако да нам дају још одређене предности.

Спирални зупчаници су главни делови погона утоваривача. Бевел геарбок Активна хеликоптерна зупцана брзина је снага која се преноси од преноса аутомобила до погоњене зупцане брзине, која доводи снагу до диференцијала. Дакле, активна структура хеличног зупчастог зупчаника је зупчаница, један крај је сплине, повезан са излазном осовином за пренос мењача, други крај је спирални зглоб; погонска зупчаста брзина је диск геар, пречник је већи од активног спирално зупчастог зупчаника, успоравање, док се чак и дуж обима неколико рупа за вијак, тако да се погонски зупчаници фиксирани помоћу завртња у диференцијалној шкољци, Бевел Геарбок ће се смањити након преноса до диференцијала. Активни зупчаници имају високу брзину преноса при преносу великих обртних момчади и подложни су ударним оптерећењима током утоваривања и кочења. Главни начини неуспјеха таквих зупчаника су хабања, пуцање и ломљење. Значи активни зупчаници са зупчастим зупчаницима морају одговарати следећим захтевима за перформансе: ① добре механичке особине; ② добре перформансе каљења гаса; ③ добра отпорност на ударце; ④ добра тврдоћа срца; ⑤ добре термичке деформације.

Активни услови за услове спиралних зупчаника и захтеве у перформансама, технички захтеви: ① ковање не сме имати квашне кварове. ② нормализирајућа терапија ХБ179-217. ③ Тврдоћа површинске карбурзије је ХРЦ58-62, тврдоћа срца је ХРЦ32-45, промјена тврдоће прелазног слоја треба да буде спора док супстрат није ниско угљеник, дубина уљепшавања је 1,0 ~ 1,4мм, а садржај угљеника је 0,8% ~ 1,05%.

Њено кретање је исто као и код вретена фрикционог точка, који се састоји од пар вертек решетки, а његов фрикциони конус је еквивалентан конусној брзини. Кутни мењач Угао између конуса и осе и осе се назива угао конуса. Угао између осовине зупчаника зупчаника = 1 + 2, који се може одредити по потреби, обично 90. Преносни однос за формулу, н, З, д, респективно, за брзину, Бевел Геарбок број зуба и кружног тока пречник круга, степен преноса ногу према облику дужине зуба може се поделити на равне зубе, спиралне зубе, лукове за зглоб и тако даље. Бевел Геарбок Користи се равномерно зупчасти зупчаници; спиралне зупчанике се ретко користе и постепено се замењују спиралним зупчастим зупчаницама због потешкоћа у машинству. Спирални зупчасти зупчаници захтевају специјализовану машинску обраду алата, али су стабилнији од равних зупчаника високе, налазе се у аутомобилу, трактору и машинама за производњу угља ради промовисања употребе.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.