Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Митер Геарбок Цоммон Проблем

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Oct 09, 2017

Звучни зупчаници нису потпуно спиралне зупчанице, требало би рећи да су хеличасти зупчаници два спирална зупчаста брзина, њиховим простором у правцу силе преноса да би се разликовали. Уобичајени зупчани зупчаници улазе у везу истовремено са зубима, што резултира шоком и вибрацијом, пренос није глатко. Вучни цилиндрични погон зупчаника је супериорнији од равних зуба и може бити близу средњег раздаљине за велике теретне тежине. Вучни редуктор редуктора је нови успорени пренос. Коришћење оптимизације, модуларна комбинација напредних концепата дизајна, мале величине, мала тежина, моменат преноса, глатко стартовање, фини степен мерења преноса, у складу са захтевима корисника за било коју везу и различитим опцијама за локацију инсталације.

1. Угао између хеликоптера и осе осовинског зупчаника.

Угао хелика је карактеристичан за спиралне зупчанике и не постоји у зупчастим зупчаницама или у зупчастим зупчаницама. Генерално, обично се позивамо на угао хелика спиралне брзине, односи се на степен раздвајања на цилиндричној површини угла хеликса. Што је већи угао спектра, то је већи степен преклапања, што је погодније за глатко кретање и смањење буке, све је двострано, а повећање спиралних углова доноси мноштво предности, али се повећава и рад аксијалне силе, тако да величина зависи од квалитета захтева за рад и прецизности обраде, обично узети 8-25 ако бука има посебне захтеве, у зависности од ситуације да узме већу вредност.

Хелик ротација за одређивање: Прво, ми ћемо бити окомито на осу зупчаника, ако је десна страна спиралне линије за десну руку; с друге стране, лева страна спиралне линије за лево.

2. Параметри лица и лица:

Крајња површина: правокутна на равнину равни зупчаника, параметри на крају општег повећања под стандардним т;

Права површина: вертикална равнина са хеликса, површина параметара опште плус стандардни н.

(1) питцх и модул: = т = π

(2) угао притиска: опште одредбе закона унутар параметара стандардних параметара.

а, исправни услови за ангажовање: угао хелика мора бити једнак по величини, у супротном смјеру. Модул површине и угао површинског притиска су једнаки.

б, геометријска калкулација: израчунавање брзине зупчаника може се користити директно на челичном зглобу, јер је пар спиралних зупчаника у завршној равни еквивалентан пару зупчастих зупчаника

Предности и мане

предност:

(1) перформансе очвршћавања: цилиндрични цилиндрични зупчасти зупчаници између процеса везивања је прекомеран процес, сила на зубима постепено је од малих до великих, а затим од великих до малих; спирални зупчаници за велике брзине, тешка оптерећења.

(2) степен случајности: повећати степен случајности да би се повећао носивост преноса. Стога продужава животни вијек опреме. Степен коинциденције зависи углавном од времена ангажовања, док спирални зупчаници имају дуго време ангажовања и велики контактни простор како би смањили стрес. И учините пренос меком и повећајте њену економичност.

(3) компактна: најмањи број зуба, што је компактнија структура.

Недостаци и корекције:

Израда производних знакова је превише проблема.

Сила аксијалне компоненте је штетна за погон зупчаника, што повећава трење између уређаја и чини уређај подложним обради или оштећењу. А недостаци хеликоптера докле год ће опрема произвести аксијалну силу. А аксијална сила је узрокована угловом хеликса, већи је угао хелика који производи већа аксијална сила. Да не би произвели превелику аксијалну снагу хеличног зупчаника, дизајн генерално узима = 8 ~ 15.

Вибрациони зупчаника су најчешће коришћени типови аутомобила за пренос снаге, а обично су обавезни да раде под условима великог брзог поновног пуштања и захтевају мање вибрација и буке. Да би побољшали своје динамичке перформансе при великој брзини, смањили вибрације и буку, модификација зубног профила постала је неопходна конструкција и процесна средства.

Постоје два начина за модификовање зубног профила спиралног зупчаника

а је коси корекција, односно површина површине зуба дуж линије за зубу. Ова врста модификације метода израчунавања и брзине преноса није битна разлика, али захтијева закривљену површину и површину на површини дуж тангенте контактне линије, што је тешко гарантовати у процесу.

б је једноставна, тј. закривљена површина паралелна са смером зуба, у процесу до целе површине зуба се може обрадити у глатку површину. Тренутно актуелна употреба модификације у свету је углавном једноставна. Међутим, пошто је контактна линија зглобног зупчаника нагнута, облик исправљања ће променити расподјелу оптерећења дуж контактне линије и чак постати контакт без дужине, а затим промијенити степен коинциденције и расподеле оптерећења зуба, традиционалне метода за обраду поправке зупчаника Неуспех, тешкоћа дизајна облика је значајно повећана

Често постављана питања и решења

1, редуктор спиралног зупчаника чести проблеми и разлози:

а. смањење топлоте и уља на редукцији;

б. Трошење црва;

ц. возити малу спиралну брзину преноса;

д. Чврсти лежај је оштећен.

2, заједничко решење за спуштање зупчаника

(1) да би се обезбедио квалитет монтаже

Професионални алати су од суштинског значаја за осигурање квалитета монтаже. Оригинални делови су обично најбољи избор за замену делова и компонената, када се један од дијелова оштећења догодио, генерално се придржава принципа замене пара. Приликом склапања излазног вратила обратите пажњу на прихватљивост: шупље вратило је такође предмет који треба заштитити. Ако дође до оштећења услед рђе или површинског загађења, то ће утицати на касније демонтажу.

(2) избор мазива и адитива

Мазива и адитиви су намењени да омогуће редуктору да прикаже заштитни слој на површини када се мењач заустави. Када честог почетка заштите нафте може продужити животни век машине, истовремено штити машину у случају брзог преоптерећења. Употреба адитива такође може ефикасно спречити разливање уља, тако да прстен продужава мисију, да одржава меку и флексибилну. хелицал геар. Мазива за редукцију црвених зупчаника углавном користе уље за пренос од гаса од 220 #, употреба адитива која се углавном користи у лошем окружењу, као што је веће оптерећење, започне честу нестабилност узроковану таквим појавама.

(3) избор локације за монтажу редуктора

У случају допуштеног положаја, покушајте да не користите вертикалну инсталацију. Вертикална инсталација може изазвати појаву уља и других неповољних услова.

(4) успостављање система одржавања подмазивања

"Пет принципа" је систем одржавања подмазивања. Прво, особа ће се редовно проверавати, тако да је одговорност јасне подјеле рада; а затим температура строге контроле, опћа контрола стопе грејања не прелази 40 степени, температура уља не прелази 80 степени; количина уља строго Редуцер да би се добило исправно подмазивање, када се јавља квалитет уља или буке итд., одмах треба да престане да користи, да ли одржавање и други рад


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.