Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Облик погонског погона Митер Геарбок

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Sep 25, 2017

Вјетрењски генератор је снага вјетра у механичку снагу погонске машине, познате и као вјетрењаче. Уопштено гледано, то је врста сунчевог извора топлоте, Митер Геарбок атмосфера као радни медијум топлоте користећи генератор. Вјетрени генератори користе природну енергију, много боље од производње електричне енергије. Али ако је хитна употреба и даље мања од дизелских генератора.

Ветротурбина се састоји од вјетроелектрана, система преноса, система Митер Геарбок иав, хидрауличног система, кочионог система, генератора, система управљања и сигурности, нацелле, торња и темеља.

Главне компоненте функције наведене у наставку:

(1) Лист листа је јединица која апсорбује енергију ветра и претвара кинетичку енергију ваздуха у механичку енергију ротације радног кола.

(2) систем за фугирање променом угла нагињања ножа, Митер Геарбок тако да листови у различитим брзинама вјетра на најбољи начин апсорбују енергију вјетра, када је брзина вјетра из брзине вјетра, оштрица ошишала кочницом.

(3) мењач мењача је вјетар на вјетру под дејством снаге генератора и добијања одговарајуће брзине.

(4) генератор генератор је ротација ротације механичке кинетичке енергије у електричне компоненте. Ротор је повезан са фреквентним претварачем и може обезбедити подесиви напон фреквенције у кругу ротора. Митер Мењач (метална обрада је заиста добра) Брзина излаза може се подесити унутар ± 30% од синхроне брзине.

(5) систем зглобног система који је активан на облику погона вјетро-погонског система и систем управљања који се поклапа, тако да је радно коло увијек у ветровитом стању, у потпуности искориштава енергију вјетра, Митер Геарбок побољшава ефикасност производње електричне енергије. Док обезбеђују потребан момент момента закључавања како би се обезбедио безбедан рад уређаја.

(6) Главчино котача Улога главчине је да држе сечива заједно и носи различита оптерећења на сечиву, а затим прелазе на осовину генератора. Структура главчине је опремљена са три радијалне ракете.

(7) основа монтажне основе је основа, Митер Геарбок следећа платформа склоп, платформа склоп, лествичасте резервоара и друге компоненте. Кроз осовински лежај повезан са кулом, и кроз систем зупчаника за покретање склопа кабине, склопа агрегата, склопа система за фугирање.

Вјетротурбина ради кроз вјетар како би промовисала ротацију ротора, Митер Геарбок, а затим преко система преноса како би убрзала брзину генератора за покретање производње електричне енергије генератора, (обрада метала је заиста добра) ефективна енергија вјетра у електричну енергију. Према тренутној технологији ветрењача, око три метра у секунди брзине ветра (степен вјетра), можете започети производњу струје.

Најчешћа структура великих вјетроагрегата повезаних на мрежу је хоризонтална осовина вјетробранског стакла са три лопатице и постављена је на усправно цијевни торањ са лопатицама вјетротурбине направљене од композитног материјала. Митер Мењач За разлику од малих турбина вјетра, вјетротурбине Митер Геарбока великих турбина вјетра се спињавају прилично споро. Релативно једноставне турбине вјетра се користе при фиксним брзинама. Обично са две различите брзине - са малом брзином и великом брзином код јаких ветрова под слабим ветровима. Овај индукциони генератор индукције мотора са фиксном брзином може директно генерирати АЦ фреквенцију мреже.

Релативно нови дизајн је углавном променљива брзина (као В52-850 киловата вјетротурбинске турбине брзине од 14 у минути до 31.4 у минути). Са променљивом брзином, Митер Геарбок може побољшати аеродинамичну ефикасност вјетроагрегата како би се извукла више енергије и смањен шум у слабим увјетима вјетра.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.