Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Митер Геарбок већа снага

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Oct 20, 2017

Мењач је врста уређаја за пренос који постиже променљиву брзину помоћу мењача брзина. Постоји много примена у брзини индустријских машина. Митер геарбок Мењач у врату ниске брзине монтиран на великој брзини, брза вратила монтирана на зупчаници, кроз затезање и преношење брзине, можете завршити процес убрзања или успоравања.

Мењач је обично заједнички дизајн, али у посебним случајевима дизајн мењача може се мењати у складу са потребама корисника, варијантом за индустријски специфични мењач. Митер Мењач Дизајн мењача, паралелно вратило, вертикална вратила, опћа кутија и различити делови могу се мењати у складу са захтевима корисника

Мењач који ради стабилно и поуздано, високу снагу преноса. Спољна конструкција кутије мењача може се направити помоћу материјала који апсорбује звук како би се смањио бука која се ствара током рада мењача. Сам мењач има структуру кутија са великим вентилатором који може ефикасно да смањи радну температуру кутије мењача. У процесу коришћења мењача за правовремено чишћење главног мењача. Митер Геарбок Машина за чишћење мењача коришћењем мењача оригиналног система за уље и уље и филтрирање уља након чишћења мењача да очистите мењач без икаквих хардверских постројења, немојте додавати средства за чишћење како бисте осигурали безбедан рад мењача да продужите животни век преноса.

Поред функција успоравања, мењач такође има функцију промене смера преноса и обртног момента преноса. На примјер, Митер Геарбок мењач може пренијети сила праволинијски на другу ротацијску осовину након што се два сета вентилатора користе за реализацију промјене правца преноса. Принцип преноса обртног момента је исти погонски услови, што је бржа брзина мењач, осовина за мањи обртни момент, то је веће супротно.

Мењач је подијељен у ручне и аутоматске две врсте. Митер Мењач Мануелни мењач углавном се састоји од зупчаника и осовина. Мењач АТ је састављен од хидрауличног претварача обртног момента, планетарног зупчаника и хидрауличког система управљања. , Кроз хидрауличну трансмисију и комбинацију зупчаника за постизање обртног момента са променљивом брзином.

Пренос је састављен од механизма за пренос са променљивим брзинама и управљачког механизма, ако је потребно, Митер Геарбок, такође се може инсталирати уређај за излаз. Постоје два начина класификације: према режиму промјене односа преноса и према различитим начинима за подјелу пута.

Ручни мењач углавном се састоји од зупчаника и осовина, Митер геарбок кроз различите комбинације зупчаника ради стварања промјењиве брзине; и кутија аутоматског мењача АТ је састављена од хидрауличног претварача обртног момента, планетарног зупчаника и хидрауличког управљачког система, преко хидрауличког пријеноса и комбинације зупчаника. Да би се остварио обртни момент са варијабилном брзином.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.