Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Митер мењач метода

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Aug 04, 2017

Систем за ручну мењачу мењача је углавном паралелни систем отвора вратила, Митер Геарбок рупа за обраду у склопу често у доњем или доњем делу држача за позиционирање референтне вредности, стезање је завршено. (5 ° до 20 °), то јест, двоосна оса кутије у вертикалној равни (5 ° ~ 20 °), односно улазног вратила и излазног вратила има мали угао (5 ° ~ 20 °), то јест, Митер Геарбок У раскрсници, тако да пропелер добија угао воде, док решава мењач у малом броду приликом инсталације малих простора. Не постоји посебна метода за обраду система рупица мењача кутија, и не постоји универзално примењив метод. А такви делови кутије као што је употреба паралелне осовине процеса, Митер Геарбок потреба за дизајнирањем скупа нагиба са посебним алатом, једнокомпонентном, малом производњом серије је врло економична и рупа се не може завршити једном након завршетка завршна обрада, потреба за конверзијом бенчмарка, Митер Геарбок тешко је постићи обрасце међусобних захтјева тачности положаја осовине, што значајно смањује дијелове брзине проласка и ефикасности обраде, Митер Геарбок, али и директан утјецај на тачност преноса и пренос стабилност.

Прво, референца позиционирања је изабрана као површина оквира, тако да се пресек осовине у вертикалној равни претвара у раскрсницу у хоризонталној равни; друго, Митер Геарбок машинска опрема је одабрана са хоризонталним центром за обраду са произвољним углом ротације, у односу на улазну осу β обраде угаоног диппинга, Митер Геарбок претворен у хоризонтални центар за обраду са почетним углом угла угла угла почетног радног предмета нагиб рупа на проблемима обраде.

Хоризонтални обрадни центар на конверзији радног комада, односно Митер Геарбок радни комад на позиционирању стола машине, стезање, мерење почетног координатног система радног комада, успостављање почетног оффсет оффсет-а радног комада, радни комад у позицији координатног система машине идентификовани. Када се табела ротира помоћу угла β до бевелираног положаја обраде, Митер Геарбок померање поријекла радног комада израчунава се као рачунање почетне тачке новог радног предмета на основу почетног оффсет-а радне површине. У овом тренутку кроз ЦАД цртеж за проналажење Кс, З смера старог, Митер Геарбок-а стари координатни систем радне површине порекло односа

Коришћењем процеса обраде, Митер Геарбок мјерење координата показује да технички индикатори испуњавају захтјеве узорка, Митер Геарбок је цијела тачност мјерења за тестирање уређаја добра. Стопа квалификације производа ≥ 97%, економске користи су веома значајне.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.