Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Квалитет Митер Геарбок је стабилнији

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Oct 12, 2017

Мењач је улога одговарајуће брзине и обртног момента преноса између главног покретача и радне машине. Стога, нормални рад мјењача утиче на нормално функционисање цијелог система, Митер Геарбок и његови различити аспекти карактеристика су такође важни. Митер Геарбок Тренутно, домаћа производња механичких производа са иностраним машинским производима, још увек постоје празнине, ове рупе се углавном одражавају у основним компонентама, као што су хидрауличне компоненте, велики капацитет и ниске перформансе, Митер Геарбок озбиљно цурење уља. Иако је увођење страних механичких производа, квалитет хидрауличког система стабилнији, након дугог периода кориштења малих цурења уља. Због недостатка пажње на механичким производима и процесу производње чистоће услед лошег квалитета, ниске количине испоруке производа, кратког века трајања и других проблема. Митер Геарбок Истовремена увођење напредне технологије у иностранству, а не на процесу обраде и монтаже производа, изазвало је довољно пажње, што је резултирало истом технологијом, али је перформансе производа произвело са великом разликом у иностранству. Митер Мењач Чистоћу мењача углавном се огледа у деловима у процесу склапања и монтаже гвожђа и других нечистоћа, чишћења мазива и других питања. Митер Мењач Проблем са чистоћом је једноставан, али проблеми или неуспеси су вишеструки. У наставку су описани разлози за чистоћу, утицај и побољшање.

(1) Јасноћа мазива која се користи у мењачу је лоша. Ово је директан узрок лоше чистоће. Главне последице су следеће: када мењач почиње да ради, уље за подмазивање улази у линију подмазивања на сваку тачку подмазивања (углавном на подручје зупчастих зупчастих површина и подручје лежаја), гдје нечистоће такође досегну зону затезања и лежај, чиме утичу на њихово век. Због тога, Митер геарбок препоручује се да користите специјални филтер за уље за филтрирање пре него што употребите мазиво.

(2) делове машине произведене када гвожђе није чисто. Митер Мењач С једне стране је следећи процес обраде радника због нечистоћа делова гвожђа за чишћење, што резултира површином дијелова јаме или огреботина и других дефеката; друга је присуство гвожђа на неким локацијама није лако очистити, као што је (видети слику 1) Гвожђе подлога у мењачу након рада ће бити кроз уље у радну површину, а затим оштетити делове.

(3) расхлађивање након уља и заваривања и друге обраде. Митер Мењач Након што се кавезу за киселину не сме заваривати, или ће заваривање нечистоћа ући у цјевовод, а уље у циклус мењача.

(4) састављене на готовом производу за неке делове обраде након обраде. Принцип са (3).

(5) након чишћења делови не обраћају пажњу на чување, Митер Мењач слободно ставља. Као прашину и друге нечистоће у важне делове делова, који утичу на величину подлоге.

(6) лоше ефекте заптивања. Из разматрања дизајна, можете користити заптивку за прашину В-типа улазне и излазне осовине; са становишта обраде, можете побољшати површинску храпавост вратила.

(7) боја не може издржати високе температуре. Када мењач у условима високе температуре, Митер Геарбок боје не може издржати високе температуре, пилинг боје пада у мазиво за подмазивање; кутија изван зида боје утиче на изглед.

(8) кутија за спуштање заптивача. Када површина подножја зупчаника или друга површина за везивање превише превуче заптиваче, Митер геарбок када је кутија или поклопац, заптивач ће бити стиснут у кутију, у уље


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.