Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Митер Геарбок Захтев за побољшање

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Jul 05, 2017

Митер Мењач Са развојем технологије производње аутомобила и коришћењем захтева за повећањем, аутомобилска опрема се креће према високој прецизности, високој снази, високом оптерећењу Митер Геарбок-а, малом шуму, лаганом и дуготрајном смеру вожње, чиме се технологија преноса зупчаника постављају веће захтеве. Заштита зупаца зупчаника је веома важна процесна мера за контролу буке пријеноса, Митер Геарбок који је изазвао пажњу и пажњу производне и производне индустрије у земљи и иностранству.

Шкафер је у суштини мала гредица, Митер Геарбок, то јест, сви изложени оштри углови по зубном профилу зупчаника, а затим и мала греда, како би се на оба краја зупчаника (тј. Угао) ) фазна разлика, назива се шамирање. Зглобна гвожђарска шипка подијељена је у сљедећа два дела: греде зуба и профилирање зуба

Облога је важна мера фрезања дуж крајњег лица зуба, како би се спречило бујање и оштећења услед убризгавања површине зуба због малих удубљења.

Пар зупчаника у процесу ангажовања, Митер Геарбок почетак ангажовања, због обраде и деформације зуба, лако доводи до удара, тако да се вибрација повећава.

Велики и мали зупчаници у раду, Митер геарбок ако не користите горњи део зуба, онда се често појављују у зупцима зупчаника зуба корена зуба. То је зато што је величина зупчастих зубаца спољног прстена углавном тежа од корена зуба и где је брзина клизања већа, Митер геарбок заједно са неправилним подешавањем када је инсталиран, па након операције величине зупчаника често врх један од другог. Од корена зуба, лако се црта жлебове, сличне лепљењу, понекад зубна зубна зубна зубица такође истискује исте жљебове, животни вијек трајања има озбиљан утјецај.

Након обрезивања да би се уклонио врх зуба и оштри углови у зубном профилу имају следеће предности:

(1) У индукцијском отврдњавању зупчаника, Митер геарбок, средња фреквенција, посебно високофреквентно грејање, тежи да се прегреје на оштрим угловима. Због тога, Митер геарбок зупци зупчаника морају бити постављени пре гашења како би се добио најбољи ефекат гашења током термичке обраде.

(2) на очврснутој зупчаници, карбурзију пре одговарајуће топлине пре него што је фасада (пожељно заобљена), у поступку карбурисања топлотног третмана, како би се избегло ротирање зуба на угловима оксидативне декарбуризације.

(3) да смањите концентрацију напона током каљења како бисте смањили и елиминисали поступак топлотног третмана изазваног гашењем пукотина или пукотина, Митер Геарбок који има за важност важну улогу у спречавању гашења пукотина.

Савремени тешки затезни зупчаници не зависе само од брусилице како би се осигурала тачност брушења, многа домаћа и страна предузећа су успјешно изведена да гребају процес брушења, без обзира да ли су вањски или унутрашњи зуби карбидни алати Очврснута површина за стругање. Као очврснуто лице након обрезивања, погодно је за сечење алата, Митер Геарбок који може ефикасно избјећи нож и чипање ножа. За очврсну површину да гребање процес брушења, стругањем пред тврду страну лица, веома је важно и мора бити рад.

Зупчаста брзина је да се обезбеди да се квалитет опреме не може користити да игнорише важан процес, Митер Геарбок у зависности од степена преноса у кутији у положају и улога захтева за обрадом зубног краја је такође различита.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.