Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Радни принцип Митре Геарбок

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Jul 14, 2017

Једноставним речима, Митер Геарбок радни принцип ветрогенератора је да промовише ротацију радног кола кроз ветар, а затим преко система преноса да би се постигла брзина генератора да би се генерисала генерација електричне енергије (обрада метала је заиста добра) ефикасна енергија ветра у електричну енергију. Митер Мењач Према тренутној технологији ветрењача, око три метра у секунди брзине вјетра (степен вјетра), можете започети производњу струје.

Најчешћа структура великих вјетроагрегата повезаних на мрежу је хоризонтална осовина вјетреног точкова са три лопатице, а вјетроелектричне лопатице монтиране на усправном цјевастом кули су направљене од композитног материјала. Митер Мењач За разлику од малих ветротурбина, Митер Геарбок турбине вјетра великих турбина вјетра ротирају прилично споро. Митер Геарбок Релативно једноставне ветротурбине користе се при фиксним брзинама. Митер Геарбок Обично са две различите брзине - у слабом ветру са малом брзином и великом брзином у јаким ветровима. Ови индуктивни мотори са фиксном брзином могу директно генерисати наизменичну струју из мреже.

Релативно нови дизајн је углавном променљива брзина (као В52-850 киловата вјетротурбинске турбине брзине од 14 у минути до 31.4 у минути). Са операцијама променљиве брзине, аеродинамичка ефикасност ветрогенератора се може побољшати како би се екстраховало више енергије и мањи ниво буке у слабим условима ветра. Због тога, Митер Геарбок дизајн турбине са варијабилном брзином од ветровне турбине константне брзине, све више је популарнији.

Сензор монтиран на нацелу детектује смер ветра и аутоматско окреће нацелле и вјетробран, преко управљачког механизма, Митер геарбок окренути према вјетру (метал је заиста добар). Митер Мењач Ротациони кретање ветробрана се преноси на генератор у нацелу кроз мењач. Мењач се не испоручује директно на генератор).

Излазна снага свих турбина ветрова варира од ветра. Два најчешћа начина ограничавања излазне снаге (која ограничава притисак на точку вјетра) су подешавање штапа и подешавање косине. Коришћење ветротурбина подесивих за штедњу, вјетрови који премашују номиналну брзину вјетра доводеће до губитка спојлера кроз проток ваздуха, због чега се точак зауставља. Када је ветар сувише јак, Митер Геарбок индустрија ће бити радња задње кочнице, тако да кочница вјетробрана. Митер Мењач Коришћење бочних ветротурбина, свако сечиво може се ротирати у вертикалној оси, Митер Геарбок, угао сечива се мења брзином ветра, чиме се мењају аеродинамичке перформансе ветротурбине. Када је ветар сувише јак, Митер Геарбок листови прелазе на ивицу ваздуха на ветар, тако да кочница ветрењача.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.