Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Ворм Сцрев Јацк Компактна структура

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: May 25, 2017

Редуктор Ворм Геар редуктора је компактна структура, висок преносни однос, Ворм Сцрев Јацк и под одређеним условима са самофокусирајућом функцијом машине за пренос, један је од најчешће коришћених редуктора, од којих је спуштени редуктор шупље осовине Не само да је горе наведене карактеристике, Ворм Сцрев Јацк, али и лако се инсталирају, разумна структура, све више и више се користи. Редуктор за шупље вратило у редуктор редуктор за додавање спиралног редукторја, вишефазни редуктор може добити врло ниску брзину излаза, комбинација спиралног степена преноса и нивоа спиралне степене преноса, који је ефикаснији од чистог појединачног ступња Редуктор црвених зупчаника. Ворм Сцрев Јацк и мале вибрације, низак ниво буке, ниска потрошња енергије.

Редуктор црвених зупчаника како би се побољшала ефикасност, обично се користи црни зупчаник од обојених метала, црв је употреба тврдог челика, јер је покретни погон трења, Ворм Сцрев Јацк у току рада, он ће произвести већу топлоту, тако да делови и заптивачи између термичке експанзије разлике, Ворм Сцрев Јацк тако да се у координационој површини празнине и уље због температуре повећања разријеђене лако могу проузроковати цурење. Главни разлози су четири тачке, један је материјална колокација разумна, друга је површински квалитет површинског трења, трећи је избор мазива за уље, Ворм Сцрев Јацк је количина исправна, четири су квалитет монтаже и користите окружење.


Црвена опрема обично користи лименку бронзу, материјал за парење црва користи 45 челика да се стврдне до ХРЦ45 155, који се обично користи и 40Ц: ојачан ХРЦ50 155, црни млин бруси до храпавости Рао 8ФЦМ, нормалан рад редуктора , црв је као очвршћени "фајл", Ворм Сцрев Јацк и стално убацује црвену опрему, тако да је црвена опрема. Опћенито, оваква врста хабања је врло спора, као што је фабрика коју неки редуктор може користити више од 10 година. Ако је брзина хабања бржа, потребно је размотрити да ли је одабир редуктора тачан, да ли постоји преоптерецење, материјал црвене опреме, квалитет монтаже или употреба околине и тако даље.

Генерално се јавља у вертикалној инсталацији редуктора, углавном уз додавање мазивног уља и избор мазива за уље. Вертикална инсталација, веома је лако узроковати недовољно уље, када редуктор престане да ради, редукција уља у мењачу мотора и редуктора, зупчаник није због заштите од подмазивања, пуштања у рад или рада није ефикасно подмазивање узроковано механичким хабањем или чак и штета.

Када редуктор попусти, чак и ако је мењач добро затворен, фабрика често закључује да је уље редуктора у редуктору емулговано, лежиште је рђало, оштећено, оштећено, то је зато што редуктор у процесу транспорта, преноси уље из изазвана топлота након формирања кондензације воде; Наравно, и носити квалитет, метод монтаже је уско повезан.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.