Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Ворм Сцрев Јацк расте широко

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Aug 04, 2017

Црв је зупчаник који има један или више спиралних зуба и бави се црвеним точком како би се направио оклопни пар осовине. Површина за индексирање може бити цилиндрична површина, Ворм Сцрев Јацк конусна површина или прстенаста површина. Према различитој кривини профила зуба, обични цилиндрични црв може се подијелити на црвене цркве (ЗА црв), заразити црв (ЗИ црв), нормалан црв (ЗН црв) и циклични црв (ЗК црв) у облику конуса и тако даље

(1) Архимедов црв: Овај црв, црвени завртањ Јацк у равнини која је окомита на осу црва (тј. Крај), профил зуба за спирало Арцхимедеса, у равни оси профила зуба (тј. Аксијални зуби Профил) је равна линија са углом зуба α0 = 20 °. Може се обрадити на стругу са једним полом (са углом олова од γ ≤ 3 °) или двоструким полом (када је γ> 3 °) са равном ивицом. Када је алат инсталиран, Ворм Сцрев Јацк на горњој површини резне ивице мора проћи кроз осу црва. Овај црв је тешко мекан, када је главни угао великих неугодности за процесирање.

(2) заразити црв: заразни црв (ЗИ црв) црвени зуб површина је постепено отворена спирална површина, крај профила зуба за узбуну. Код обраде, ивица ивице је тангентна на основни круг. Може бити брушење, лако се осигурава тачност обраде. Уобичајено се користи за број глава главе више велику брзину и софистициранији пренос.

(3) Нормални исправљачки црв: крајње лице овог црва је проширено, црни завртањ и површина зуба (НН) су равни. ЗН црв је такође оштрица ножа са једним стубом или полом стругањем. Окретање када је ножни лист равне постављен на спиралној површини закона, Ворм Сцрев Јацк обрада је једноставна, може се користити брусни точак, који се често користи у дугачком прецизном погонском погону.

(4) Цоне Енвелопе Ворм: Ово је нелинеарни спирални црв. Не може се обрадити на стругу и може се само млевити на глодачици и млевати на брусилици. Обрада, Ворм Сцрев Јацк резач диска или брусни точак постављен у нормалном правцу жлеба зуба, поред радног комада за кретање спирале, алат истовремено око своје оси за ротационо кретање. У овом тренутку, Ворм Сцрев Јацк, глодалица за глодање (или брусни точак) је површина спиралних зуба црва, а профил зуба на одељцима ИИ и НН је крива. Овај црв је лако млет, црв је тачнији, апликација је свеобухватнија.

Циркуларни цилиндрични погон црва је сличан конвенционалном цилиндричном погону црва, осим што је профил профила зуба различит. Вијчана површина црва сече сечивом са заобљеним луком, Ворм Сцрев Јацк и црвом се израђује са Фан Цхенгфа. У средњој равни (тј. Оси црва и центра црва), профил зуба црва је конкавни лук, а профил зуба пужног зупчаника је конвексан. Дакле, кружни цилиндрични погон црва је конкавни и конвексни лучни зуб преносника, Ворм Сцрев Јацк, али и линија контакта са трансмисијом. Главне карактеристике су: висока ефикасност, генерално до 90%; носивост, обично виша од обичног цилиндричног погона црва од 50% до 150%; Мала величина; мали квалитет; компактна структура. Овај погон се широко примењује у металургији, рударству, хемијској индустрији, грађевинарству, дизању Ворм Сцрев Јацк-а и друге механичке опреме у успоравању.

Црвену опрему карактерише чињеница да је тело црва у аксијалном облику конкавни кружни лук за формирање ротирајуће површине аутобуса, Ворм Сцрев Јацк, тако да се овај погон црва назива погоном црва. У мрежном појасу овог преноса, кружни ток пужног зупчаника налази се на арцуатној површини црва, то јест, лук црва се омота око пужног точкића. Ворм Сцрев Јацк У средњој равни, црви и пужеви су директни профил зуба. Због истовременог повезивања зуба, а контакт између зуба и правца кретања пужног зупчаника сличан је вертикалном, Ворм Сцрев Јацк-у који је значајно побољшао зупчасте зупчанике и формирање увјета филма за подмазивање уља, Ворм Сцрев Јацк и на тај начин носивост капацитета око Акмами Германи црва погон 2 до 4 пута ефикасност је углавном висок као 0,85 ~ 0,9; али захтева већу тачност производње и уградње.


Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguanu gradu, provinciji Guangdong Kine.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošta: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., D.o.o. sva prava zadržana.